Horoscop / Bioritm Adaugare la Favorite | Harta site
Horoscop
Horoscop natal
Horoscop zilnic
Horoscop compatibilitate
Ascendent
Bioritm

Bioritm, calcul bioritm


Calcularea Bioritmului - GRATUIT:

Data nasterii:  
   

Teoria bioritmului a luat fiinta intre anii 1897 - 1902.
Fondatorii teoriei au fost: Hermann Swoboda - profesor la Universitatea din Viena, Wilhelm Fliess - specialist in numerologie, si Alfred Teltscher profesor la Universitatea din Innsbruck.
Bioritmul reprezinta practic influenta diferitelor cicluri biologice asupra fiecarei persoane.
Initial au fost observate ciclul fizic si cel emotional urmate indeaproape de observarea ciclului intelectual si mai tarziu de cel intuitiv. In prezent exista chiar opinii si despre alte cicluri dar mai putin importante. Cele patru raman insa ciclurile de baza ale bioritmului.


Ciclul fizic din bioritm se refera in special la coordonare, putere, aptitudini fizice. in perioada in care acest ciclu este la niveluri inalte este momentul sa va ocupati de tot ceea ce presupune efort fizic. Chiar si rezistenta la boli este in mod normal mai buna in aceasta perioada. In perioada in care acest ciclu al bioritmului este sub linia mediana, avand o valoare negativa, este momentul sa va odihniti pentru refacere.

Ciclul emotional al bioritmului se refera la creativitate, sensibilitate, dispozitie, perceptie. Cand acest ciclu din bioritm este in partea superioara a graficului, creativitatea este la un nivel inalt, comunicarea emotionala, socializarea deasemenea sunt la niveluri foarte bune, starea sufleteasca este pozitiva. In partea de jos a ciclului se poate observa o anumita doza de deprimare, impulsivitate, lipsa de comunicare sau comunicare incorecta. E bine ca in aceasta perioada sa ganditi mai mult la orice vreti sa intreprindeti mai ales in relatiile cu cei din jur inclusiv cu partenerul(a) de viata.

Ciclul intelectual din bioritm este legat de gandirea analitica, analiza logica, memorie, comunicarea rationala. In partea pozitiva a acestui ciclu din bioritm va puteti baza deplin pe capacitatea de gandire, analiza, memorie, invatare. Comunicarea la locul de munca va fi mai buna, veti putea sa va expuneti mai logic punctul de vedere. In partea negativa a ciclului insa, toate aceste caracteristici au de suferit. Este mai bine ca in aceasta etapa sa va relaxati, sa nu intrati in discutii contradictorii la locul de munca, sa faceti eventual o munca fizica sau mai usoara.

Ultimul ciclu descoperit, cel al intuitiei este si el o parte importanta a bioritmului desi nu la fel de important ca primele trei. Cu ajutorul acestui ciclu din bioritm veti putea afla cand sa va incredeti in propria intuitie si cand aceasta nu va va ajuta. Probabil nu veti castiga la Loto in zilele cand acesta este la maxim dar veti recunoaste mai usor situatiile favorabile, veti vedea mai repede cine va sunt adevaratii prieteni, veti simti daca sa aveti sau nu incredere in diferite persoane.Horoscop Compatibilitate
  
     
Efemeride
2023-10-01 14:00:00 GMT:
Soarele 8°7 in Balanta
Luna 7°31 in Taur
Mercur 24°6 in Fecioara
Venus 24°0 in Leu
Marte 22°53 in Balanta
Jupiter R 14°22 in Taur
Saturn R 1°26 in Pesti
Uranus R 22°37 in Taur
Neptun R 25°56 in Pesti
Pluto R 27°54 in Capricorn
Nodul Nord R 25°42 in Berbec
Chiron R 18°6 in Berbec
Junon 23°1 in Leu
Pholus 5°44 in Capricorn
Ceres 6°39 in Scorpion
Pallas 8°10 in Balanta
Vesta 4°6 in Rac
Parteneri: Director Firme | Scheme Loto 6/49 | Povesti de dragoste Personalized Horoscope - Biorhythm | Compatibility Horoscope | Club Sportiv Laguna Constanta

Pagina generata in 0.0096 secunde. Site-ul are in prezent 262797 membri.
Horoscop