Loading

Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Bun venit pe www.horoscopulmeu.ro!

Te rugăm să citești cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza serviciile noastre. Accesând și utilizând acest site, ești de acord să fii supus acestor Termeni și Condiții. Dacă nu ești de acord cu acești termeni, te rugăm să nu folosești serviciile noastre.

1. Descrierea Serviciilor
www.horoscopulmeu.ro oferă servicii de horoscop natal, horoscop zilnic și horoscop de compatibilitate personalizat precum si alte servicii. Aceste servicii sunt destinate scopurilor de divertisment și informare personală și nu ar trebui să fie considerate sfaturi profesionale sau consiliere.

2. Drepturile de Proprietate Intelectuală
Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la, text, imagini, grafice, logo-uri, și software, sunt deținute de [Numele Companiei] sau de către furnizorii noștri de conținut. Utilizatorilor li se acordă o licență limitată, revocabilă, non-exclusivă pentru a accesa și utiliza conținutul site-ului în scopuri personale, non-comerciale.

3. Confidențialitatea și Securitatea Informațiilor
www.horoscopulmeu.ro se angajează să protejeze confidențialitatea informațiilor tale. Pentru mai multe detalii, te rugăm să consulți Politica noastră de Confidențialitate disponibilă pe site.

4. Utilizarea Serviciilor
Utilizatorilor le este interzis să utilizeze serviciile în scopuri ilegale sau care ar putea afecta negativ www.horoscopulmeu.ro sau pe alți utilizatori. www.horoscopulmeu.ro își rezervă dreptul de a suspenda sau întrerupe furnizarea serviciilor în cazul încălcării acestor Termeni și Condiții.

5. Limitarea Responsabilității
www.horoscopulmeu.ro nu își asumă responsabilitatea pentru orice pierdere sau daună rezultată din utilizarea sau imposibilitatea utilizării serviciilor noastre.

6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor
www.horoscopulmeu.ro își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment. Utilizatorii vor fi notificați cu privire la modificări prin intermediul site-ului sau prin alte mijloace de comunicare.

7. Legislație Aplicabilă
Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legile din Romania, iar orice dispută va fi rezolvată în conformitate cu aceste legi.

Prin utilizarea serviciilor noastre, confirmi că ai citit, înțeles și ești de acord cu acești Termeni și Condiții.