Loading

Numerologie

Numerologie

Numerologia este o stiinta sau poate o arta la fel de veche precum astrologia. Desi in general se considera ca a fost transmisa catre noi de Pitagora, numerologia este mult mai veche si nu se stie exact cand a aparut. Un exemplu care arata vechimea numerologiei este Cabala care exista la evrei cu mii de ani in urma si era foarte importanta in viata acestora. Defapt, numerologia se gasea la toate popoarele vechi sub diverse forme.

Numerologie
Ce este matricea destinului
In numerologie, matricea destinului se refera la interpretarea si analiza semnificatiei numerelor asociate cu numele de nastere al unei persoane. Aceasta presupune atribuirea fiecarei litere din alfabet unei valori numerice si apoi suma acestor valori pentru a obtine un numar specific. Matricea destinului ofera un cadru pentru a intelege trasaturile de personalitate, directia vietii si potentialul individului.

Prin reducerea sau combinarea acestor numere, numerologii calculeaza diverse aspecte numerice, precum numarul de destin sau numarul sufletului, care sunt considerate a oferi indicii despre caracteristicile esentiale ale unei persoane si despre calea pe care ar putea sa o urmeze in viata. Interpretarile pot include si aspecte legate de karma, lectii de viata si compatibilitate numerica in relatii.

Atentie: trebuie introduse toate numele iar daca au intervenit schimbari ale numelui in urma casatoriei de exemplu, va trebui introdus numele initial.