Horoscop / Ziua Nasterii Adaugare la Favorite | Harta site
Horoscop
Horoscop natal
Horoscop zilnic
Horoscop compatibilitate
Ascendent
Bioritm

Ziua Nasterii

Ziua nasterii se afla sub guvernarea unei planete. Prin urmare ziua din saptamana in care v-ati nascut va influenta personalitatea dumneavoastra. Aceste influente trebuie sa le luati in considerare doar impreuna cu celelalte influente din horoscopul personal natal pe care il puteti citi gratuit chiar pe acest site.


Puteti afla mai jos in ce zi din saptamana v-ati nascut.
Data nasterii:      


Influenta zilei de nastere:

Luni
Ziua de Luni este stapanita de Luna motiv pentru care persoanele nascute in aceasta zi sunt persoane visatoare, sensibile, intuitive, romantice. Atat femeile cat si barbatii nascuti in aceasta zi isi doresc dragostea adevarata si nu aventurile scurte desi datorita atitudinii sensibile pot avea parte de multe ori tocmai de aceste aventuri scurte. Femeile isi doresc foarte mult copii si acestia le intregesc viata cu adevarat.

Marti
Marti este bineinteles stapanita de Marte. Planeta razboiului si a luptei da clar niste personalitati puternice cu multa energie, adevarati luptatori. Vor lupta pentru succes, vor lupta pentru iubire, vor lupta pentru orice. Aceste persoane pot avea succes in orice dar totusi ar fi bine uneori sa isi limiteze impulsivitatea.

Miercuri
Miercuri, guvernata de Mercur da persoane inteligente, adaptabile si cu bune abilitati de comunicare si comerciale. Persoane foarte ordonate si muncitoare, sunt predestinate sa munceasca pentru fiecare banut dar munca lor nu va fi niciodata in zadar. Pot fi dati oricand ca exemplu ca "Munca innobileaza".

Joi
Jupiter aduce pentru cei nascuti in ziua de Joi maretia si puterea acestuia. Aceste persoane vor iubi familia, copiii desi in tinerete vor iubi libertatea foarte mult. Cand vor deveni soti/sotii se vor dedica in intregime familiei chiar daca nu ar fi crezut niciodata ca va fi asa. In mod normal persoane generoase si oneste, in cazul unor influente rele pot deveni si foarte orgolioase, razbunatoare, risipitoare.

Vineri
Vineri este dominata de Venus, planeta dragostei, a frumusetii, a artei. Persoanele nascute in aceasta zi vor avea cel putin o parte din caracteristicile acestei planete. Vor fi persoane iubitoare, persoane predestinate spre arta, moda, creatie. Influente rele pot conduce totusi persoanele nascute in aceasta zi spre un numar prea mare de legaturi amoroase, spre o dorinta exagerata de lux si placeri mondene.

Sambata
Saturn, dominanta zilei de Sambata aduce celor nascuti in aceasta zi un aer misterios, individualism, chiar singuratate. Desi aparent Saturn nu aduce lucruri tocmai bune, fiind considerat o planeta malefica, totusi, aduce de multe ori calitati de organizare si succes chiar daca asta dupa multa munca.

Duminica
Soarele guverneaza ziua de Duminica. Acesta aduce persoanelor nascute Duminica o personalitate puternica, autoritate, orgoliu, capacitate de conducere. Desi in mod clar Soarele va incerca sa va indrepte catre succes totusi nu trebuie sa cadeti in capcana orgoliului si a mandriei.
Horoscop Compatibilitate
  
     
Efemeride
2023-10-01 14:00:00 GMT:
Soarele 8°7 in Balanta
Luna 7°31 in Taur
Mercur 24°6 in Fecioara
Venus 24°0 in Leu
Marte 22°53 in Balanta
Jupiter R 14°22 in Taur
Saturn R 1°26 in Pesti
Uranus R 22°37 in Taur
Neptun R 25°56 in Pesti
Pluto R 27°54 in Capricorn
Nodul Nord R 25°42 in Berbec
Chiron R 18°6 in Berbec
Junon 23°1 in Leu
Pholus 5°44 in Capricorn
Ceres 6°39 in Scorpion
Pallas 8°10 in Balanta
Vesta 4°6 in Rac
Parteneri: Director Firme | Scheme Loto 6/49 | Povesti de dragoste Personalized Horoscope - Day of Birth | Compatibility Horoscope | Club Sportiv Laguna Constanta

Pagina generata in 0.0115 secunde. Site-ul are in prezent 262797 membri.
Horoscop